Oplossingen

De ontwikkeling en innovatie op het gebied van beveiliging neemt een enorme vlucht. Daar waar men een decennium geleden met een koevoet probeerde in te breken, is het werkgebied verlegd naar het online opzoeken van informatie over u als bewoner of eigenaar van een gebouw. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen wanneer het moment van inbreken het minst risicovol is en er mogelijk via een lek in het netwerk deuren kunnen worden vrij gegeven of dat beveiligingsonderdelen kunnen worden uitgeschakeld. Klinkt allemaal als science fiction? Het is vandaag de dag gewoon de praktijk. 

Eén platform

Bij Fortezza zoeken wij altijd naar oplossingen om er voor te zorgen dat er in deze fase al wordt gesignaleerd. Door systemen te koppelen (integreren) op één platform, zorgen wij er voor dat er direct een melding is als er op één van de systemen een poging tot inbraak of aanval plaatsvindt. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek en producten blijven onze oplossingen up-to-date en bieden wij onze klant het hoogst haalbare op beveiligingsgebied.

Makkelijk en veilig

Binnen smart buildings – waar onze systemen een onderdeel van kunnen zijn – zorgt Fortezza er ook voor dat er preventief acties worden genomen zonder dat een gebruiker er erg in heeft. Bijvoorbeeld door niet alleen de toegang tot een gebouw te weigeren voor iemand die binnen wil komen met een als vermist opgegeven toegangscontrolepas, maar ook door automatisch het camerabeeld sturen naar de meldkamer of facility-manager. Alles via één interface. Intuïtief, veilig en snel.

Fortezza houdt de kust veilig met de technisch hoogstaande, bewezen oplossingen oplossingen op het gebied van:

Beveiliging

Zorg er eerst voor dat het moeilijk wordt om binnen te komen. Bouwkundig moet er voldoende weerstand zijn om een ongewenste bezoeker tegen te houden voor een aantal minuten. Lees meer »

CCTV-installatie

Cameraobservatie is in de afgelopen jaren een gemeengoed geworden. AVG-wetgeving heeft er voor gezorgd dat de wildgroei aan camerasystemen aan banden wordt gelegd. Lees meer »

Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag “heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?” te beantwoorden en te effectueren. Lees meer » 

High risk

Wij zijn ook gespecialiseerd in high risk-projecten. Lees meer »