Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld en heeft tot doel de vraag “heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?” te beantwoorden en te effectueren. Dit is de letterlijke betekenis van toegangscontrole.

Belangrijk om te weten is wie er in uw gebouw of woning naar binnen mag en op welke tijdstippen. Verlenen van toegang kan middels een traditionele pas, tag of sleutel. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van biometrie, een handpalm, vingerscan of irisscan. Dit is een handig middel om toegang te regulieren. Met de AVG in het achterhoofd wel belangrijk te weten wat er met deze persoonsgegevens gebeurt. Wordt het veilig opgeslagen, wie heeft daar toegang tot deze gegevens? Vragen die steeds vaker worden gesteld nu dat de privacy steeds meer in het geding komt met de komst van allerhande online platforms, sociale-mediakanalen en besteldiensten waar mensen vaak onbewust meer informatie geven dan ze (achteraf) lief is.

toegangscontrole

Eén systeem, één interface

Het is niet de vraag wat er allemaal mogelijk is met toegangscontrole, het is de vraag hoe er met de data wordt omgegaan. Wij helpen opdrachtgevers met het nemen van de juiste beslissing over het toegangscontrolevraagstuk. Hierbij denken wij verder dan alleen het plaatsen van wat kaartlezers en deurcontrollers. Het integreren van de toegangscontrole met de beveiligings- en camera-installatie heeft al meerdere malen geleid tot een totaaloplossing waarbij meerdere vraagstukken in één keer worden opgelost. Eén systeem, één interface, snel, effectief en waardevol. Dat is waar wij voor staan.

Wij zijn gecertificeerd partner van Brivo, Paxton, NOX en iProtect (TKH Security).