Over ons

Fortezza Security Solutions is een gespecialiseerd beveiligingsinstallatiebedrijf. Van Advies, ontwerp, implementatie tot aan service. Wij staan 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers. Met onze expertise op het gebied van inbraak-, toegangscontrole- en camerasystemen en integraties met domotica- en gebouwbeheersystemen zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor de eindgebruiker, de facility-manager, de ICT-manager en de security-manager. Totaaloplossingen en ontzorgen op bovenstaande gebieden doen wij met veel passie en plezier.

Ons team bestaat uit 22 enthousiaste medewerkers die dagelijks voor onze klanten bezig zijn. Onze doelgroep is zowel de zakelijke als de residentiële markt waarbij wij op basis van de behoefte van de klant een maatwerkoplossing bieden. Beveiliging moet geen last zijn. Het moet een onderdeel zijn van het dagelijks gebruik van uw woning of gebouw waarbij u zonder extra handelingen altijd in een beveiligde schil uw dagelijks werk kunt doen of kunt wonen. Dat gevoel van veiligheid is wat wij willen bereiken.

Fortezza biedt hardware- en softwareoplossingen voor meer veiligheid in de nieuwste gebouwinstallaties. Daarbij hebben wij veel ervaring met het integreren van beveiligingssystemen met verschillende domotica- en gebouwbeheersystemen. Wie is er in het gebouw? En verlaat de laatste persoon het gebouw, zijn dan alle ramen en deuren op slot? Staat het alarm aan? Geen onzekerheden meer, nu en in de toekomst, met de oplossingen van Fortezza. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden inbraak- en alarmsystemen, toegangscontrole-installaties en camerasystemen. Smart security-oplossingen waarbij het veiligheidsniveau van een gebouw omhoog gaat, processen worden vereenvoudigd en het comfort in gebruikerservaring enorm wordt verbeterd.

Spiering Beveiligingstechniek

Spiering Beveiligingstechniek is bijna 25 jaar een BORG erkend beveiligingsbedrijf gevestigd in Velserbroek als afdeling van Spiering Installatietechniek. Spiering Beveiligingstechniek heeft drie decennia aan ervaring en zijn erg succesvol in de groot zakelijke markt, retail, grote onderwijsinstellingen en kantoren.

Per 1 juli 2020 zijn Fortezza Security Solutions | Nexton en Spiering Beveiligingstechniek | Nexton onder 1 dak verdergegaan. Afgelopen jaar hebben wij op de achtergrond deze samenwerking voorbereid. Zo hebben we de serviceafdeling samengevoegd, diverse projecten gezamenlijk succesvol opgeleverd, geïnvesteerd in nieuwe ERP software en zijn we gestart met onze eigen interne opleiding voor nieuwe monteurs.

Vanaf 2021 gebruiken wij alleen nog de naam Fortezza Security Solutions, zodat wij een duidelijke aparte identiteit zijn binnen de Nexton holding op de markt en naar onze klanten.

Certificering

Fortezza is in het bezit van de volgende certificeringen:

Onderdeel van Nexton

Nexton is aannemer van vraagstukken op het gebied van smart building, energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en as a service modellen. Wij zijn mede-eigenaar (minimaal 50%) van 15 zelfstandige advies- en installatiebedrijven en productleveranciers. Alle specialismen verbinden wij op een slimme manier. Uw voordeel: een complete, concrete en toekomstbestendige oplossing voor alle (installatie-)technische vraagstukken. Bezoek voor meer informatie de website van Nexton.