CCTV-installatie

Cameraobservatie is in de afgelopen jaren een gemeengoed geworden. AVG-wetgeving heeft er voor gezorgd dat de wildgroei aan camerasystemen aan banden wordt gelegd. Een goede zaak. De toepassing van camerasystemen in verschillende branches is van enorme toegevoegde waarde. Camerasystemen zijn ook steeds vaker onderdeel van het beveiligingsplan. Met de slimme software die gebruik maakt van het camerabeeld als achtergrond kunnen er al veel toepassingen worden geïntegreerd. Het tellen van mensen, detecteren van beweging na sluitingstijd, objecten die verdwijnen, ongewenst gedrag (loitering) maar ook het meten van temperatuur zijn waardevolle functies die toegepast kunnen worden.

CCTV

Hiermee is het voor een ondernemer ook een belangrijk managementinstrument en kunnen we naast het bewaren en terugkijken van beelden het systeem ook inzetten voor andere doeleinden. In de residentiële sector is het camerasysteem een essentieel onderdeel van het beveiligingsplan. Door het toevoegen van camera’s heeft een bewoner en/of meldkamer extra ‘ogen’ rondom de woning. Erg handig bij een ongewenst bezoek of in het geval van een groot perceel een overzicht van wat er zich afspeelt op uw terrein. Het is de oplossing die bij het gebruik van een camerasysteem waarde toevoegt. Dat is voor onze opdrachtgevers de reden om te kiezen voor Fortezza Security Solutions.

Wij zijn gecertificeerd partner van Eagle Eye Networks, Axis, Hikvision, Dahua, Panasonic en Video Sense (TKH Security).