Beveiliging

Beveiligen tegen inbraak kan op veel manieren. Onze filosofie:

  • Zorg er eerst voor dat het moeilijk wordt om binnen te komen. Bouwkundig moet er voldoende weerstand zijn om een ongewenste bezoeker tegen te houden voor een aantal minuten. Het heeft geen zin om een alarmsysteem te monteren als de ongewenste persoon binnen één minuut het gebouw of woning binnenkomt. Bij het opstellen van het beveiligingsplan nemen wij ook de bouwkundige maatregelen mee. Een sterke schil, dat is de eerste stap.
  • De 2e stap is het zo vroeg mogelijk detecteren van ongewenste bezoekers. Hiervoor zal er altijd gekeken worden naar detectie in de schil van het gebouw of woning. Detecteren voordat ze binnen zijn. Dan heeft het zin!
  • Daarna signaleren en opvolgen. Als er een poging tot inbraak wordt gedaan is het van belang dat er zo snel mogelijk wordt gewaarschuwd. Met de huidige techniek kunnen meldkamers en opvolgingsdiensten op afstand snel beoordelen of er een echte poging tot inbraak plaatsvindt of dat het een valse melding is.
  • De beveiliging moet een onderdeel zijn van het dagelijks gebruik van een gebouw of woning. Door de beveiliging te koppelen aan gebouwautomatisering of domotica is het mogelijk om bij aan- en afwezigheid de beveiliging automatisch te activeren of uit te zetten.
  • Fortezza werkt met MBV- en TBV-opgeleide medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn. Met een VEB-certificering (Verenging van Erkende Beveiligingsbedrijven) verplichten wij ons zelf ook tot het maken van kwalitatief hoogwaardige beveiligingssystemen.

Wij zijn gecertificeerd partner van Satel, Risco en NOX.

beveiliging fortezza