Herontwikkeling Bayhouse, Rotterdam

• Opdrachtgever: UNICA.

• Werkzaamheden: Complete beveiliging / toegangscontrole.

• Start uitvoering: Q1 2022.

De herontwikkeling omvat een volledige analyse van de huidige beveiligingssystemen en een beoordeling van de risico’s en kwetsbaarheden van het Bayhouse. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakt beveiligingsplan opgesteld, dat is afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van het Bayhouse.

De herontwikkeling zal ook omvatten de implementatie van geavanceerde technologieën en systemen voor toegangscontrole, surveillance, alarm en detectie. Er zal bijvoorbeeld worden gewerkt met slimme camera’s en sensoren die automatisch verdachte activiteiten detecteren en signaleren. Daarnaast worden ook de interne procedures voor beveiliging aangescherpt en worden medewerkers getraind in veiligheids- en beveiligingsprotocollen.

Het doel van de herontwikkeling is om de veiligheid van het Bayhouse te verhogen, zodat het gebouw en de gebruikers beter beschermd zijn tegen externe bedreigingen en inbreuken. Door de toepassing van geavanceerde technologieën en een geoptimaliseerd beveiligingsplan zal het Bayhouse nog beter in staat zijn om zijn belangrijke rol in de Rotterdamse haven te vervullen.

Naast het verbeteren van de veiligheid en beveiliging van het Bayhouse, heeft de herontwikkeling ook voordelen voor het milieu. Unica zal bijvoorbeeld gebruik maken van duurzame technologieën en materialen, die energiezuiniger en milieuvriendelijker zijn. Dit past bij de duurzaamheidsdoelstellingen van het Bayhouse en draagt bij aan een groenere toekomst.

Kortom, de herontwikkeling van de beveiligingssystemen van het Bayhouse is een belangrijk project dat bijdraagt aan de veiligheid en beveiliging van het gebouw en zijn gebruikers. Unica heeft de expertise en ervaring om deze uitdaging aan te gaan en zal zorgen voor een op maat gemaakt beveiligingsplan dat is afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van het Bayhouse. Door de toepassing van geavanceerde technologieën en duurzame materialen zal het Bayhouse nog beter in staat zijn om zijn belangrijke rol in de Rotterdamse haven te vervullen en bij te dragen aan een groenere toekomst.