ALLSAFE Mini Opslag

Fortezza is verantwoordelijk voor beveiliging, cctv-installatie en toegangscontrole van het hoofdkantoor en meerdere vestigingen in Nederland.

Er is een werkgroep opgezet waarbij alle partijen die betrokken zijn bij de gebouwinstallaties aanwezig waren. Hieruit hebben wij een plan gemaakt waarbij de app van ALLSAFE de interface wordt voor het openen van deuren, het schakelen van het alarm en het melden van alarmen. Ten opzichte van de huidige locaties waarbij met een code toegang werd verleend tot het gebouw, kan de klant nu met de My ALLSAFE app alles bedienen. In de nabije toekomst zullen nog meer functionaliteiten aan de app worden toegevoegd.

Daarnaast is er voor het management en gebouwbeheer een tool ontwikkeld die data uit de gebouwen op 1 plek binnenhaalt en weergeeft. Zo kan ALLSAFE zien wat er in gebouwen gebeurt (beweging, temperatuur detectie, luchtvochtigheid, alarmmeldingen etc.). Zo wordt beveiliging ook een tool voor het management om real-time data te bekijken maar ook om rapportages te produceren.

Na een testfase in de nieuwe Robotic Storage in Utrecht hebben wij de opdracht gekregen om het nieuwe hoofdkantoor met miniopslag en ‘enige rooms’ te voorzien van onze systemen. De samenwerking met onze Nexton-partners Mega Elektra, Vetim en Less Energy die ook op de ALLSAFE-locaties werken geven heel mooi weer wat de toegevoegde waarde is voor een opdrachtgever om met Nexton zaken te doen. Een geweldig project!