FORTEZZA security systems voor winkels

Winkeliers

  • Bescherm klanten en medewerkers
  • Maatwerk voor uw branche en budget
  • Maak gebruik van slimme technologie
  • Begrijpelijk voor iedere medewerker
  • Overleg tijdig bij nieuwbouw of verbouwing

Mensenwerk

Als detaillist bent u uiteraard gespitst op fraude en diefstal, het tast immers direct uw bedrijfsresultaat aan. Maar het allerbelangrijkste is toch de veiligheid van uw medewerkers en uw klanten.

 

Fortezza ondersteunt u met een doordacht en gebalanceerd veiligheidsplan, passend bij uw budget en uiteraard bij uw specifieke branche. Een opticien stelt tenslotte heel andere eisen dan een juwelier.

Kwetsbaar

Uw winkel is geen zwaarbeveiligde vesting maar een open omgeving waar het prettig shoppen en ontspannen werken is. Hoewel u daardoor altijd kwetsbaar bent, zijn er wel een aantal belangrijke momenten en locaties om te werken aan meer veiligheid.

Denk aan het openen en sluiten van de winkel, het vullen of legen van de kassa en het laden en lossen van goederen. Maar ook de toegang tot magazijn of privéruimtes verdient speciale aandacht. Verder wilt u natuurlijk dat uw team zich veilig kan terugtrekken als dat nodig is.

Hoe gaan we te werk

We beginnen met een inventarisatie. Ook al hebben we veel ervaring met uw branche, iedere situatie is toch net weer even anders.

 

Binnen uw budget stellen we vervolgens een plan van aanpak op met daarin o.a.:

– bouwkundige voorzieningen

– innovatieve, elektronische maatregelen, zoals toegangscontrole

– een goed camerasysteem met gezichtsherkenning

 

We besteden zeker ook aandacht aan een vast protocol voor uw organisatie. Iedere medewerker moet eenvoudig en verantwoord met het systeem om kunnen gaan.

We zijn niet alleen adviseur, we voeren de maatregelen ook voor u uit. En natuurlijk zorgen we voor continuïteit door goede service en nazorg.

 

Een veilige winkel begint met een afspraak 

Neem contact op

We reageren dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag.