Toegangscontrole

Toegangscontrole

Comfort, gastvrijheid en veiligheid staan vaak op gespannen voet met elkaar. Vooral in dynamische omgevingen met veel personeel, complexe werkprocessen en cliënten of patiënten die in en uit lopen.

Met Salto elektronisch toegangsbeheer brengt u de verschillende eisen en wensen eenvoudig in balans en springt u flexibel in op veranderende omstandigheden.

Van binnen- en buitendeuren tot kluisjes en kleedkamers – met Salto elektronisch toegangsbeheer heeft u alles onder controle.

Voordelen toegangscontrole

De mogelijkheden met Salto zijn onder andere

  • Tijdgestuurde toegang
  • Veranderingen in autorisaties
  • Continue bewaking van de toegangs- en deurstatus
  • Centraal gestuurde opening van deuren
  • Gecombineerde toepassing van systemen voor identificatie, tijdsregistratie en betalingen

Bekabelde en draadloze toegangscontrole

Het Salto systeem gaat veel verder dan alleen elektronisch gestuurde deuropeners. Draadloze en bekabelde controlesystemen kunnen met Salto binnen één softwaresysteem geïntegreerd worden beheerd.

Het platform geeft u daarmee controle over ieder toepassingsgebied: van elektronische beslagen en wandlezers tot paniekstangen en knopcilinders. Als identificatiemedia voor gebruikers heeft u de keus uit horloges, armbanden, kaarten, hangers, iButtons en meer.

Veel kennis en ervaring

Fortezza security systems is een gerenommeerd A-dealer van Salto. Bij RTL Nederland hebben we een project van inmiddels zo’n 600 deuren uitgevoerd.

Andere grote opdrachtgevers zijn Regionale Ambulance Dienst Utrecht, Habion Zorg, Mediapark Hilversum, Universiteit Leiden, Cartier, Gemeente Bunschoten, stichting De Baak en vele zorginstellingen.

Oplossing op maat

Iedere organisatie en iedere situatie is weer anders. Elektronische sluitsystemen hebben grote voordelen, maar in de praktijk is de combinatie van elektronische en mechanische sluitsystemen vrijwel altijd de beste oplossing.

Precies in dat maatwerk schuilt de kracht van Fortezza. Zullen we binnenkort eens een afspraak maken?

Neem contact op

We reageren dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag.