Over Fortezza

Kiezen voor de beste beveiliging

 

Fortezza heeft een brede en diepgaande kennis van beveiliging. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven, kantoren, retail, zorginstellingen, musea… Kortom voor iedereen die zijn bezit wil beschermen.

 

 

 

 

 

 

24/7 onzichtbaar actief

Om u en uw bezit te beschermen zijn wij 24/7 onzichtbaar actief. Zo wordt uw beveiligingssysteem continu gemonitord en komen wij direct in actie indien dat noodzakelijk is.

 

Daarbij handelen wij precies zoals met u is afgesproken. Wellicht wilt u directe actie van de politie of kiest u voor een speciale beveiligingsdienst. U bent er in ieder geval van verzekerd dat wij direct adequaat actie ondernemen. Daarbij checken wij natuurlijk ook eventuele schade en zorgen wij direct voor professioneel herstel. Ongeacht uur en tijdstip.

Onze werkwijze

Een beveiligingsinstallatie is bij ons altijd maatwerk. Standaardisatie kennen wij niet. Of eigenlijk wel; ‘onze kwaliteit’. Want die is altijd herkenbaar. Van de meest eenvoudige en doeltreffende installatie tot en met het meest geavanceerde en uitgebreide systeem. Dus adviseren wij op maat, maar wel op basis van de hoogst haalbare kwaliteit.

 

Dat geldt overigens niet alleen voor onze producten maar ook voor onze service. Koopt u bij ons een beveiligingssysteem, dan ‘koopt u ons erbij’ en kunt u vertrouwen op een ongeëvenaarde en niet aflatende discrete service. Wij zijn er voor u: 24/7.

Neem contact op

We reageren dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag.